+36 20 455 9518 kapcsolat@ctszepito.hu

Tetőszigetelés

Lapostetők hő- és vízszigetelése

Cégünk fő profilja a lapostetős épületek vízszigetelése. Mintegy 15 éve végezzük intézmények, középületek ill. magáningatlanok tetősíkjának hatékony, időtálló szigetelését. A betonfödémre ráépített  szigetelés növeli az épületek energia felhasználásának hatékonyságát. Télen meggátolja a meleg levegő távozását az épületből, nyáron elzárja a magas hőmérsékletű tetősíkról beáramló hő útját.

Az általunk használt technológiák:

– bitumenes szigetelés

–  műanyag szigetelés PVC, TPO, FPO

A szigetelőanyagot a tetősíkon rögzíteni tudjuk mechanikus (dübelezés) technikával, vagy a tetősík megfúrása nélkül, terheléses megoldással. Terhelésre gyakran használunk mosott kavicsot, vagy beton járólapot, a megrendelő igényeit és az elvárt tetőkép kialakítást figyelembe véve.

Vállaljuk továbbá zöldtetők szigetelésének kialakítását. Ebben az esetben a ma divatos tetőkertek alatti vízszigetelő réteget helyezzük el, megóvva ezzel az épületet a beszivárgó víztől és egyben megfelelő területet alakítunk ki a tetőre helyezendő növények számára.

Gyakran végezzük alépületek vízszigetelését is, azaz a talajból felszivárgó víz károsító hatása ellen óvjuk meg az épületet.

Már meglévő vagy építés alatt álló épületeket szigetelünk üzemi víz ellen is, ez egy kent szigetelés, folyékony fólia, amit a burkolat alá helyezünk el az ingatlanok vizes helyiségeiben, meggátolva ezzel a víz bejutását a falakba.

Garancia: Részleges javítás esetén 5 év, teljeskörű felújítás esetén 10 év.